Fertilitet

Du kan gøre utroligt meget for dig selv og din sundhed, og det gælder også i forhold til fertilitet.

Flere og flere par oplever, at drømmen og ønsket om at blive gravid, er meget hårdere end forventet – når I endelig gerne vil, kan det vise sig at være en længere rejse, end hvad I havde troet. Det, der skulle have været en forventningsfuld og spændende rejse, kan i stedet blive til en udmattende og drænende oplevelse, hvor rejsen ser ud til aldrig at nå destinationen.

Men det er muligt!

Kost og livsstil spiller en afgørende rolle for at øge chancen for graviditet, samt at gøre både kvinden og mandens kroppe klar til det.

Ved at fokusere på essentielle næringsstoffer, livsstilsfaktorer, hormonel balance og mulige mentale blokader, kan du forbedre din fertilitet.

Vejledningen vil give dig konkrete råd, redskaber og viden.

Du/I kan kontakte mig hvis det handler om forberedelse til graviditet, eller hvis I har fertilitetsproblemer.

Jeg tilbyder både par-vejledning og individuel vejledning til kvinden og manden. Jeg vil dog anbefale, at hvis I er et par, at I begge kommer til vejledning.


Graviditet & den nye mor

Jeg har specialiseret mig i vegansk/vegetarisk graviditet – hvis du ikke er veganer/vegetar, hjælper jeg selvfølgelig også, da det vigtigste er, at du oplever din graviditet så positiv og sundhedsskabende som muligt!

Hvis du er blevet gravid, kan jeg hjælpe dig i forhold til at sammensætte den kost, der sikrer de bedste betingelser for både dig og din kommende baby/babyer.

Vi vil fokusere på essentielle næringsstoffer, så din krop får det, den har brug for til at give din baby og dig selv de bedste betingelser. Du skal jo helst gerne komme ud på den anden side med en så stærk krop som muligt.

Jeg vil kunne hjælpe dig med graviditetsgener og -bekymringer, der er relateret til kosten.


Hvis du er veganer/vegetar og lige er blevet mor, kan jeg også hjælpe dig med at hvile mest muligt i dig selv og dit valg om at lade dit barn spise vegansk/vegetarisk. Mange veg-mødre oplever stærk kritik fra både familie, venner og sundhedsmyndigheder, men det er muligt at opfostre et sundt barn på en plantebaseret kost.

Jeg kan hjælpe dig med at sammensætte den mest næringsrige kost for dig, imens du ammer, samt rette op på eventuelle hormonelle ubalancer.

Når dit barn begynder at skulle spise selv, kan jeg hjælpe med at give dig viden og praktiske redskaber til at sammensætte den bedst mulige kost, så dit barn får de næringsstoffer, det har brug for.

Jeg kan hjælpe dig med at få styr på fakta omkring plantebaseret kost og babyer/små børn, så du kan hvile i dig selv og dit valg for din familie.

   Send article as PDF