image featured

Ditte

Categories Livsstil

Lakrids by Johan Bülow: Chocolatey

(reklame) Jeg fik forleden en mail fra Lakrids by Johan Bülow, om jeg ikke godt kunne tænke mig at smage deres nye (og første!) veganske lakrids med chokoladeovertræk – og så også lige give min mening til kende.

Selvfølgelig vil jeg da det! Det er ikke særlig tydeligt her på bloggen, men jeg er lakridsafhængig/elsker af aller største grad, bare spørg min familie! Min kærestes forældre køber endda altid lakrids med hjem til mig, når de har været i Tyskland. Det er en god dag, når jeg holder sådan en kæmpe pose lakrids mellem hænderne.

Og så er det jo ret sjovt at få lov til at smage et helt nyt produkt, gratis, for at give min mening.


Jeg kan lige så godt gøre det klart lige nu: jeg elsker det her produkt!

MEN jeg vil også lige gøre opmærksom på det her: bare fordi jeg får tilsendt/prøver noget, så betyder det ikke, at jeg pr automatik elsker det.

Men Chocolatey er jeg helt vild med!

Jeg troede ærlig talt ikke, at jeg ville kunne lide det – for chokolade og lakrids lyder i mine ører ikke specielt lækkert. Jeg har aldrig helt kunne forstå dem, som har snakket stolpe op og ned om, hvor lækkert chokolade og lakrids er sammen… inderst inde har jeg tænkt for mig selv, hvad er der egentlig galt med dine smagsløg? Altså ikke på den onde og dømmende måde, men mere på den der “jeg står udenfor og fatter ikke helt, hvorfor det her indenfor er så super fedt, og jeg har ikke lyst til at gå indenfor for at finde ud af det”-måde.

Og så hjalp det måske heller ikke, at da jeg endelig for nogle år siden besluttede mig for at smage en chokoladebar med lakridsstykker i, så var det noget af det værste, jeg længe havde smagt. Så min forundring over folks ros af sådan noget, blev jo stor.

Men ikke længere. Nu forstår jeg! Nu er jeg gået over på den anden side! Nu er jeg én af dem! Haha

Ja, jeg var skeptisk, men jeg må sige, at de har formået at lave et produkt, hvor chokoladen og lakridsen spiller virkelig godt sammen – selv min kæreste er helt vild med Chocolatey.

Lakridsen indeni kuglen er sød og har et dejligt bid.

Chokoladen rundt om lakridsen har den skønneste bløde smag. Den er lavet på kokosmælk, så der er en snert af kokossmag, og selv om det lyder temmelig weird (chokolade, lakrids og kokos?!), så passer det virkelig godt sammen. Chokoladen er en rigtig god vegansk mælkechokolade, der er giver et godt bid uden at have for meget knæk.

Og så er lakridspulveret udenpå bare nam!

Jeg kan godt sige dig, at jeg er blevet afhængig af det her! Heldigvis har jeg formået at holde mig selv lidt i tøjlerne, så jeg ikke bare har hældt alle kuglerne i munden på en gang og dermed opnået nirvana. For det ekstra gode ved de her kugler er, at de også er tilfredsstillende. Så selv jeg kan nøjes og være fuldstændig tilfreds og mæt på smag efter 1-2 kugler – det umulige er gjort muligt.


Produktet kan du købe online på Lakrids by Johan Bülows hjemmeside – klik HER.

HAPS!

   Send article as PDF   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.