Hvis du ønsker at booke en konsultation eller har spørgsmål, skal du skrive til mig via kontaktformularen nedenunder eller mail: plantevejen@gmail.com

Ved bestilling af tid skrives den ønskede dato og tidspunkt.

Konsultationen er først blevet bekræftet, når du har fået en mail fra mig – ved indgået aftale skal det fulde beløb være betalt inden første konsultation.


Skype– og mail-konsultationer er mulige.


Ved køb af klippekort er betaling bindende.

Afbud skal ske senest 48 timer før og er kun gældende, når du har modtaget skriftlig bekræftelse.


Første session

ca. 1½ time: 850 kr, inkl. moms

Fokus på at fastsætte mål og behov for forløbet. Jeg vil under denne første samtale tage udgangspunkt i dit liv, så det bedste forløb kan sammensættes. Til sidst vil vi finde ud af, hvad du eventuelt skal arbejde på til næste gang.


Opfølgning: 1 time

550 kr, inkl. moms

Ved hver opfølgning vil vi komme ind på, hvordan det er gået siden sidst, vi sås. Vi vil komme ind på eventuelle problematikker og hvordan disse kan overkommes, succesoplevelser, spørgsmål du kan have, og hvad du ellers kunne have brug for. Ved denne time vil vi også fastsætte, hvad du eventuelt skal arbejde videre med og påbegynde.


Opfølgning: 30 minutter

350, inkl. moms

Denne opfølgning er ikke lige så dybdegående som opfølgningen på 1 time. Den er perfekt, hvis du ikke har så meget tid, men gerne hurtigt vil gennemgå, hvordan det er gået siden sidst – og hvis du har nogle akut opståede problematikker, som du har brug for at vende sammen med mig i forhold til dit forløb.


Klippekort 1

Første session + 4 opfølgninger á 1 time: 2450 kr, inkl. moms

Du vil også få en madplan, hvis dette har interesse.


Klippekort 2

Første session + 4 opfølgninger á 30 minutter: 1750 kr, inkl. moms

Du vil også få en madplan, hvis dette har interesse.


Konsulent

Pris efter aftale

Som konsulent hjælper jeg din virksomhed med vegansk sundhed, vegansk madlavning/madworkshops, opskriftsudvikling, maddannelse eller skabe det, I ønsker og har brug for.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke, så kan du kontakte mig via kontaktformularen nedenunder eller mail: plantevejen@gmail.com

   Send article as PDF