image featured

Ditte

Categories Veganske spisesteder

Veganske Spisesteder: Katsura Sushi

For et godt stykke tid siden var jeg ude og spise sushi (igen, igen) sammen med min kæreste og denne gang også hans søster. Vi har spist på Katsura Sushi tre gange, og det er blevet vores yndlings sushisted!


Katsura Sushi

Frederikssundsvej 308B, 2700 Brønshøj

Alle dage: 14-22

Hjemmeside


Katsura Sushi åbnede for nogle måneders tid siden i Brønshøj, og efter de tre omgange sushi hos dem er det blevet fuldstændig stjerneklart, at det er det bedste sushisted i København.

Man kan både bestille fra deres menu, hvor der er flere forskellige veganske muligheder, eller bestille ad libitum. Vi bestilte denne gang ad libitum, som foregår på den måde, at man får et stykke papir, hvor man så sætter tal (=portioner) ved de retter, der er på kortet. Det fede er, at alt er tilgængelig som ad libitum – fra sushi til nudler til sticks til foretter.

Men det allerbedste?

Det hele, jeg siger dig det hele, bliver lavet på bestilling.

Anyways… vi besluttede os for at dele edamamebønner og tempura grøntsager til forret. Endnu et kæmpe plus: vegansk tempura på et sushisted. Mmmmm

Vi valgte sød kartoffel og svampe tempura.

Jeg vil sige, at det gik relativt hurtigt med at få serveret både forret og sushi, for der er spækket med mennesker – især torsdag, fredag og lørdag (der skal man sørge for at have bestilt bord).

Jeg bestilte deres veganske sushi. Det eneste minus er, at fyldet i de veganske sushiruller: uramaki, fotomaki og kaburimaki, er ens – med undtagelse af kaburimaki som har asparges i tempura. Meeeen sushien smager SÅ godt, så det er jeg egentlig ligeglad med.

Jeg bestilte selvfølgelig alle tre varianter + inari 🙂

Kan jeg også lige slå et slag for både tjernerne, soyaen og indretningen/servicet?

Det hele er seriøst i top (og jeg kunne næsten finde på at drikke deres soya).

Servicet er så smukt.

Tjenerne er rigtig søde og gør virkelig deres bedste for at give én en dejlig oplevelse.

Og soyaen, yum!

Prisen er også “perfekt”. Vi synes endda, at prisen for deres sushi er billig. Især ad libitum som koster 188 kr mandag-torsdag og 208 kr fredag-søndag. Nå ja, hvis man bestiller for meget og ikke kan spise det, så betaler man 10 kr pr. sushi, hvis der efterlades mere end 3 stk. Det er en god måde at mindske madspild på.


Så hvis du mangler et nyt sushisted (der er også take away!) eller bare gerne vil prøve sindssygt lækkert sushi, så skal du helt klart slå et smut forbi 🙂

(nu har jeg lyst til sushi fra dem igen!)

PDF24    Send article as PDF   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.