Magiske måltider – kogebog

Magiske måltider!

Dette er min nyeste veganske kogebog, hvor du kan bage, stege og koge dig igennem det magiske Harry Potter-univers.

På denne side vil du finde mere information om selve bogen, og hvordan du kan købe den.


Magiske måltider

Jeg har lavet denne kogebog med 85 opskrifter til alle jer, som elsker Harry Potter. Til alle jer, som har drømt om at sætte tænderne i chokoladefrøer, drikke et krus sjælevarmende ingefærøl og vigtigst af alt skabe lidt mere magi i jeres liv.

Al maden i bogen er inspireret af den mad og de desserter, som (primært) hovedpersonerne spiser, drikker og til tider drømmer om, i bøgerne. Hver bog har sit eget kapitel; og til hvert kapitel har jeg udvalgt de retter, som jeg selv har drømt om, når jeg har læst bøgerne.

Ved hver opskrift er det sidehenvisning til den specifikke side, hvor retten bliver i nævnt i den pågældende bog. På den måde kan du slå op i bogen og skabe den helt rette stemning, imens du spiser det samme Harry, Ron og Hermione.

Bogen har været lang tid undervejs, men det har været vigtigt for mig at gøre det så godt, som jeg overhovedet kunne. Harry Potter-universet har jo ikke kun en speciel plads i mit hjerte og liv, men også I alle jeres!

Jeg må sige, at jeg er stolt over selv at have stablet denne kogebog på benene.

Bogen er hardcover.

Overskriften Magiske måltider er i blank guldfolie, så forside og bogryg ser endnu mere magisk ud!

Der er billeder af alle opskrifterne.

Der er stemningsfulde billeder.

Der er stemningsfulde illustrationer lavet af min dygtige veninde Stina og min lige så dygtige søster Mia.

Der er 8 kapitler. Et for hver bog samt det sidste kapitel, som har opskrifter på eliksirer og varme drikke.

Der er forslag til menuer, og hvordan du kan komme igennem at lave en større middag.


Bestilling & tryk

Magiske måltider er en selvudgivelse, og jeg står for det hele selv.

Jeg har valgt at køre det lidt ligesom en kickstarter – læs videre for at få mere at vide om produktion, bestilling og køb af bogen.


Mindst 100 bøger skal trykkes ad gangen
for at det kan betale sig – både for dig og mig.

Bøgerne vil derfor først blive bestilt hos trykkeriet, når mindst 100 bøger er blevet købt.

Der trykkes kun det antal bøger, der er blevet købt.


Bestillingsperioden vil løbe ca. 30 dage
ad gangen.

Du har derfor 30 dage til at købe en eller flere kogebøger.

Hvis der ikke bestilt mindst 100 bøger efter de 30/31 dage, vil køb blive annulleret, og dine penge vil blive tilbageoverført.


Hvordan bestilles og betales der for bogen?

Bestilling og køb af bogen/bøger sker via mig.

Du kan ved kontaktformularen (nederst på siden) se hvilke oplysninger jeg i første omgang skal bruge. Dine oplysninger bliver slettet lige så snart, bogen er sendt afsted.

Du får en lille hilsen fra mig i bogen 🙂 Vigtigt!Skriv modtagers navn hvis det er et andet end købers!

Betaling er bindende. Jeg har desværre ikke råd til at betale de fulde omkostninger for tryk. Men vigtigst: andre, der har betalt, vil skulle vente længere på deres bog – det er ikke fair overfor dem!

Betaling sker via bankoverførsel. Du vil modtage mine kontooplysninger, når du afgiver bestillingen.


Pris & levering

1 styks Magiske måltider koster: 275 kr, eksl. levering.

1 styks Magiske måltider koster: 337 kr, inkl. levering.

2-4 bøger vil øge pris for levering med 15 kr ialt (dette skyldes en højere leveringspris).

Bogen leveres med DAO til en af deres pakkeshops eller direkte hjem til dig.

Det er muligt at afhente bogen. Dermed får du bogen til 275 kr.

Skriv når du bestiller bogen, om du vil afhente den!

Afhentning vil ske i Køge og sat til en fast dag, hvis nok er interesserede i at hente bogen.

OBS! Prisen på selve bogen kan stige en smule grundet ændring af pris hos trykkeriet. Dette er noget, jeg er i gang med at finde ud af – hvis der er ændringer, vil de stå ovenover.


Vigtig information!

Jeg bestræber mig på at svare alle henvendelser indenfor 36 timer! Hvis du ikke har modtaget en mail fra mig, så tjek din mails spamfilter 🙂

Jeg holder dig opdateret undervejs i hele forløbet. Alt fra når bøgerne bliver bestilt hos trykkeriet, til din bog endeligt kommer afsted og hvis bestillingsperioden forlænges. Lige så snart din bog er afsendt, slettes dine oplysninger, og du vil ikke modtage flere mails fra mig.

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål.

Købte bøger bliver ikke taget retur, da de er specialfremstillet til dig!

Hvis bogen er skadet ved ankomst, skal du straks kontakte dao samt mig – sørg for at have billeder af både den skadede bog samt indpakningen, bogen er sendt i.

*

Bestilling af bogen er åbnet!

   Send article as PDF