Om mig & kontakt

 

Hej!

Jeg hedder Ditte, og jeg elsker mad – vegansk mad vel at mærke.

Det er derfor, jeg har lavet denne hjemmeside: Vegansk for alle. For at kunne dele mine opskrifter, min hverdag, min næringsfaglige viden og mine oplevelser. Men jeg har også lavet denne hjemmeside, fordi jeg synes, at vegansk mad og livsstil skal være tilgængelige for alle!


Måske genkender du navnet “Vegansk for alle”?

Hvis du gør, er det fordi, jeg også har lavet en kogebog, der hedder: Vegansk for alle – fyldt med 55 lækre, nemme og smagsfulde opskrifter.


Jeg har været veganer i 7 år til oktober, og forinden var jeg vegetar i 2 år. Så jeg sniger mig om ikke alt for længe op på 10 år uden kød – og det er faktisk temmelig tankevækkende.

Men er jeg her for at omvende dig til at blive veganer?

Hvis du bliver inspireret til at blive veganer/vegetar af at læse indlæggene og prøve opskrifterne af, så vil jeg da blive virkelig glad – men nej, det er ikke min agenda at få dig til at blive veganer.

Det, jeg derimod rigtig gerne vil, er at inspirere dig til at tænke mere over dine madvaner, spise mere grønt og dermed vegansk i hverdagen, nyde noget lækker mad og få mere viden omkring fordelene ved en grøn kost.


Hvad laver jeg så udover at dele opskrifter, viden og mit liv her på hjemmesiden?

Jeg er professionsbachelor i ernæring og sundhed. Mit speciale er: sundhedsfremme, forebyggelse og formidling. Så alt der har med formidling omkring sundhed og ernæring, specielt plantebaseret. Mit ønske for fremtiden er at arbejde med mennesker, livsstil og ernæring. Mad kan efter min overbevisning og egne oplevelser ændre ens liv – og det med udgangspunkt i denne filosofi og min holistiske tilgang (hvor jeg både vil arbejde med krop, sind og mad), jeg gerne vil samarbejde med fremtidige klienter.


Jeg laver mad! Jeg må indrømme, at mit liv i høj grad handler om mad: om det er at lave det, spise det, kigge i kogebøger, plukke mad i naturen eller noget helt femte.


Yoga er udover mad essensen i mit liv. Jeg har oplevet utrolige ændringer og et helt nyt (og forbedret) livssyn ved at bruge yoga og yogaens filosofi som værktøjer i mit liv.


Jeg en bognørd – jeg sluger bøger i mig, om det er faglitteratur eller skønne romaner og noveller. Du kan snart og i høj grad forvente opskrifter, der er inspireret af mad fra romaner og noveller!


Jeg er en tv-serienørd.


Jeg elsker musik – både at lytte til musikken og selv spille.


Portrættet af mig er taget af den skønne fotograf (og bedste søster i verden): Mia.


Hvis du har en kommentar, et ønske om at samarbejde, et forslag eller noget helt fjerde, så kontakt mig endelig via kontaktformularen nederst på denne side.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

* = at dette felt er påkrævet

   Send article as PDF