Personligt

GreenSpeak: Mobilselselskabet for gode formål

Jeg har fået den store ære at blive ambassadør for GreenSpeak, som er Danmarks velgørende teleselskab!

Jeg mødte første gang gutterne bag det her teleselskab til International Vegetardag sidste år, da jeg skulle ud og promovere min kogebog Vegansk for alle. Jeg havde aldrig prøvet noget lignende før, og jeg var seriøst pisse-nervøs. Jeg havde ikke en fancy bod – det eneste, jeg havde taget med, var: et bord, et par græskar, den lækre sconeskage og sprøde, saltede mandler fra bogen, flyers og mine bøger.

Heldigvis var jeg så heldig at lande mellem Dansk Vegetarisk Forening og GreenSpeak – begge var utrolig hjælpsomme og modtog lille mig med åbne arme.

Jeg fik nogle rigtig gode snakke med alle gutterne – vi fik snakket både om, hvorfor vi hver især var her, og hvad vores drømme og visioner er for Danmark.


Hvorfor jeg valgte GreenSpeak

For mig er det utroligt vigtigt at støtte op om de organisationer og virksomheder, der gør deres bedste for at skabe en bedre verden – både indenfor og udenfor Danmarks grænser.

Men som så mange andre har jeg ikke specielt mange penge. Jeg var indtil januar i år studerende og levede kun på SU, og nu er jeg jobsøgende, så jeg får dagpenge. Jep, jeg er en af de der snyltere *facepalm!*

Derfor er det vigtigt for mig, at jeg i min mission og ønske om at gøre verden et bedre sted, også gør det muligt for mig at have overskuddet (både mentalt og økonomisk) til at følge mine overbevisninger. Og forhåbentlig uden at lyde alt for sælger-agtig, så gør GreenSpeak det muligt for mig at kunne støtte et godt projekt/organisation, imens jeg samtidig ikke skal bekymre mig om min økonomi.

Rigtig mange af os har mobilabonnementer, og for mange teleselskaber er disse abonnementer kun med til at betale for selve abonnementet. Men her er det, at GreenSpeak er anderledes. Når man vælger at få et abonnement hos dem, vælger man samtidig, hvilket velgørende formål man gerne vil støtte med 100 kr – uden at man skal hoste op med de penge, der første gang betales for at oprette abonnementet! Og der er så mange velgørende formål at vælge imellem, at det godt kan blive lidt svært…

Derudover fordeles der to gange årligt penge til alle de forskellige formål alt efter, hvor mange procenter af stemmerne formålene får. Så hvis et formål f.eks har 10% af stemmerne, så får det her formål 10% af overskuddet! Det er sød musik i mine ører.


Men hvad betyder det så, at jeg er ambassadør?

Well, jeg har valgt at blive ambassadør, fordi jeg mener, at GreenSpeak har fat i den lange ende. Vi har alle sammen mulighed for at gøre verden til et bedre sted. Jeg har valgt at gøre verden et bedre sted for både mennesker og dyr ved at dele min passion og viden omkring veganisme og sundheden ved en vegansk/plantebaseret kost. Via GreenSpeak har jeg valgt at støtte et formål, der er i tråd med, hvad jeg i forvejen gør – og som ambassadør har jeg valgt at dele denne mulighed for at vælge et etisk og samfundsorienteret teleselskab.

Vi har alle sammen muligheden for at gøre verden til et bedre sted på hver vores unikke måde – og ingen måde er bedre end den anden! Så hvis du ikke har lysten eller overskuddet til at lave en blog, aktivisme eller noget helt tredje, så har du her muligheden for at gøre verden bedre ved at støtte op om gode projektet og formål via et mobilabonnement!

Derudover betyder det også, at hvis du vælger at klikke på det link, som jeg deler her i opslaget eller ved at klikke på banneret her på siden, og oprette et abonnement hos GreenSpeak, så støtter du ikke kun et selvvalgt godgørende formål, du støtter også mig med 100 kr 🙂 Uden at det koster dig ekstra!

Mit ønske og vision er slet ikke at blive rig på at være ambassadør. Men det jeg vil gøre med de penge, jeg nu engang får i støtte af jer, er at fortsætte med min form for aktivisme og arbejde videre på de projekter, jeg både har i tankerne og i gryderne.

Du kan både finde linket til de gode tilbud her og ude på siden af min side, hvis du klikker på GreenSpeak-banneret.


Pssst…
Om ikke så længe løfter jeg sløret for mit nyeste projekt 🙂 Det bliver forhåbentlig startskuddet på at kunne “samle” den veganske scene her i Danmark med både viden og lækre opskrifter fra alle de seje veganske bloggere, aktivister og andre skønne folk, der findes her i Danmark!

Du skal glæde dig – for tro mig, jeg er helt oppe og køre og kan slet ikke vente!

   Send article as PDF   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.