Livsstil,  Personligt

VEGANSK magasin | 3. udgave

Så er 3. udgave er det veganske livsstilsmagasin klar og parat til at blive læst!

Det er endnu en gang et rigtig spændende magasin, for denne gang kan du læse om palmeolie, vegansk iværksætteri som stifteren af Chriis Icecream har oplevet det, veganisme og mode, en fit veganers beretning og en rejseguide til en masse af Amsterdams veganske spisesteder – og er det ikke bare passende med en rejseguide, nu hvor sommerferien går i gang lige om lidt (hvis den altså ikke allerede er gået i gang hos dig)?

Det har været rigtig spændende at læse alle artiklerne og opskrifterne – og det har været skønt med noget adspredelse, da det godt nok har været en hård tid for mig. Jeg vil gerne være ærlig og autentisk her på min lille side af det enorme internet, men der er selvfølgelig også en fin balance i at dele fra mig som person og så dele det, som du kommer her for: vegansk mad og tildels livsstil. Det har været en prøvende tid, og der har været mange omvæltninger, overraskelser (ikke altid gode) og selvfølgelig en masse, der skulle og stadigvæk skal ordnes og fixes. Der har dog også været en masse godt og dejligt i denne periode af mit liv: min kæreste har været en ufattelig fantastisk støtte, jeg er i gang med at starte egen kost- og livsstilsvejledningspraksis op, og jeg har fået et job. Det er meget at tage ind, især når man er ligesom mig: én der bedst kan lide stabilitet og det forudsigelige. Jeg kan også godt lide nytænkning og det at skabe, men det skal være indenfor rammer, hvor jeg nogenlunde kan forudsige, hvad effekten og resultatet bliver. Jeg er derfor ikke så meget for, at min livssituation ændres – heller ikke når jeg selv står bag den ændring. Jeg ved dog godt, at det er angsten, som reagerer, når der sker ændringer; især når der sker rigtig mange ændringer på én gang. Så det er, hvad jeg har kæmpet med i en lang periode: angst og depression – og alle de følgevirkninger der kommer på grund af de to. På grund af alt det har jeg været mindre aktiv det sidste stykke tid på trods af, at jeg har så meget, jeg gerne vil dele. Jeg fortsætter dog, fordi det her er, hvad jeg brænder for – og som jeg har skrevet mange gange før, jeg har alt for meget, jeg stadigvæk gerne vil dele 🙂

Nok om mig – her er 3. udgave!

   Send article as PDF   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.