Livsstil,  Veganske spisesteder

Veganske Spisesteder: Two Monkeys

Two Monkeys er stedet, hvis du gerne vil have en burger – især hvis du gerne vil prøve at smage den sagnomspundnes Beyond Meat® Burger.


Two Monkeys

Gothersgade 8F, 1123 København K

Søndag-torsdag: 11-21

Fredag-lørdag: 11-22

Hjemmeside

Hvis du en dag skulle have lyst til en burger, plantain chips og muligvis et ostebord, så er Two Monkeys stedet.

Den ligger sammen med en masse andre madboder i en bygning ud til en rigtig fin og hyggelig gård. Så når solen skinner er gården det perfekte spisested – hvis du altså er så heldig at finde en plads!

Men tilbage til maden. Som du kan se på billedet, så endte jeg og kæresten med at spise Beyond Meat® Burgeren!

Woohoo, nu er jeg en af de hippe, og jeg er endelig med på moden – eller noget…

Udover burger bestilte vi også en portion plantain chips hver – dem tog jeg ikke noget billede af, men de var lækre.

Tilbage til burgeren, for det er jo den, som de fleste vel kommer til Two Monkeys for at spise.


1. Lad mig starte ud med at sige, at den lyserøde dressing, der er i burgeren, er mega-lækker! Mega-lækker!

Hvis den dressing ikke var i burgeren, så ville det være en lidt kedelig burger.


2. Beyond Meat® er ret vildt!

Det er smagen, der er crazy. Den er fyldig, umami, og den minder om kød (som jeg husker det). Hvis det ikke var fordi, jeg vidste, at Two Monkeys er et 100% vegansk spisested, så ville jeg nok have smidt burgeren ud efter to bidder, fordi jeg er en person, der mistænker alt og alle, når jeg er ude og spise 😉

MEN konsistensen er slet ikke, som jeg husker kød. Tag de næste par sætninger med et gran salt, for jeg har ikke spist kød i over 10 år, så jeg har ikke længere nogen idé om, hvilken konsistens sådan en “hakkebøf” egentlig har.

Så… konsistensen burde, efter min mening, være mere fast og give mere at tygge på. Men man kan godt mærke en “kød-tekstur” i munden.


3. Det mætter!

Jeg kunne knap nok spise både burger og en portion plantain chips, og det siger, måske, noget.

Når mad mætter giver det altid topkarakter hos mig.


4. Alt i alt: lækker mad!

Altså det er jo, hvad det er: burger. Men det er en god burger med en mega-lækker dressing, og hvis dressingen forbliver, så kan jeg helt klart godt finde på at slå et smut forbi, hvis jeg alligevel er i nærheden af Kongens Nytorv.

Du kan ikke bestille bord, da Two Monkeys ligger i Baron Boltens Food Court. Men der er en masse spisepladser, især udenfor.

   Send article as PDF   

2 kommentarer

  • Jenny

    Jeg spiser kød, men vegansk når jeg kan komme til det. Beonmeat minder præcist om en hakkebøf af kød med lav fedtprocent, dvs. Lidt tørre end din standard burger, men ved en “blindsmagning” havde jeg ikke fanget den på udsende eller konsistens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.