Livsstil,  Personligt

En ny start – opdatering

I februar gør frøene i jorden sig klar til at spire. Vi kan allerede se nu, hvordan vintergækkerne står så flot med deres hvide blomsterhoveder, og erantisserne dækker jorden med deres strålende gule farve. Fuglene kvidrer.

Det er en ny start.

En ny start for både naturen og for mig. For d.1 februar flyttede kæresten og jeg endeligt til vores drømmehus! Vi har taget en uges ferie, så vi kan komme ordentligt på plads – på plads er vi ikke kommet helt i forhold til vores ting, men vi føler os allerede tilpas.

Det har været noget af en omvæltning, og den følelse kommer nok til at vare ved i et godt stykke tid.

Heldigvis er køkkenet mere eller mindre på plads. Det er kun meget få ting, der mangler at finde deres endelige plads – så jeg har fået lavet noget nærende mad til de lange arbejdsdage og aftener, som vi har. Det var også første prioriteten at få køkkenet og stuen ordnet. Nu er det tid til at få fikset soveværelset og til sidst alle vores pynteting, der får et hjem til at føles som et hjem.

Og naturen! Vi er så heldige at have en kæmpe grund, og på den bor der både fasaner og ugler, en masse vintergækker, erantisser og krokus. Jeg glæder mig så meget til at se, hvordan haven springer ud og bliver grøn og farvefuld.

Når det “hele” er kommet på plads, lægger jeg selvfølgelig nye billeder op. Jeg har fået taget lidt billeder af huset, så dem slutter jeg indlægget af med. Men først lige noget information:

Lige nu har vi ikke indlagt internet (vi venter på at få fiber, og det vil tage omkring 4 uger), så al internet kører over mobildata, derfor kan jeg ikke dele de 2 indlæg/opskrifter, jeg plejer at gøre, herpå bloggen. Jeg håber, at du har tålmodighed! Til gengæld vil jeg gå i gang med at lave opskrifter til bloggen, så der er en ny bunke, der er klar til dig, når jeg vender tilbage.

Derfor vil der nok være en pause herpå bloggen på omkring en måneds tid. Indtil da må du nyde godt af alle opskrifterne og indlæggene, der allerede er på bloggen – husk at der er opskriften på de lækreste wienerbrød-fastelavnsboller!

Den brændeovn! Indtil videre den eneste varmekilde sammen med tre el-radiatorer, indtil vi får radiatorer. Men det er skønt med den knitrende og varmende ild.

Allerede fundet det næst-højeste sted i huset

Stuen som den så ud på andendagen. I dag ser den allerede meget mere ud som en rigtig stue 😉

Der er den smukkeste stjernehimmel! Og morgenen er fantastisk, når det første jeg ser er en lille granskov på vores grund.

Jeg var lykkelig, da jeg så, hvor mange vintergækker der er! Jeg havde ellers overvejet at stjæle et bundt fra en have i nattens mulm og mørke.

Vi ses på den anden side 🙂

   Send article as PDF   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.