
Kølende & læskende Hindbær-drik
For ikke så lang tid siden var jeg på skovtur, som endte med at være en plukke hindbær-tur. Det endte samtidig med, at vi fik en masse dejlige hindbær med hjem. Nogle blev spist, som de var, imens andre enten blev lavet til marmelade eller en (mislykket) is.
De resterende er endt som en fantastisk læskende, sart (men ikke sart), iskold hindbær-drik!
Den er hurtig at lave og perfekt til, når du sidder udenfor og nyder den nu sjældne sol. Men den er lige så perfekt indenfor, når du gerne vil bringe lidt sol og sommer ind i hjemmet.
Der er faktisk ikke mere, jeg vil skrive… well, ikke andet end: lav den nu!
Og du kan selvfølgelig også bruge frosne hindbær 🙂
Hindbær-drik, 2 personer
250 g hindbær
Saft fra 1-2 store lime
5 spsk sukker
7 dl iskoldt vand, evt brusevand
15 isterninger
5 blade mynte – eller efter smag
Varm hindbær, limesaft og sukker op i en lille gryde, indtil sukkeret akkurat er opløst.
Si hindbærrene, så alle kernerne sies fra.
Blend hindbær-“siruppen” sammen med vand, isterninger og mynte.
Server i glas med lidt mynte og med sugerør.
Pssst… Hvis du gerne vil have en mere slush-ice drik, så tilføj flere isterninger.

