Bøger

Magiske måltider – Indholdsfortegnelse

Jeg har fået nogle spørgsmål i forhold til, hvilke retter der er i Magiske måltider. Derfor har jeg valgt at vise alle de opskrifter, du kan finde i bogen.

Jeg har også de sidste par dage på min instagram remset nogle af de retter, du kan finde i bogen. Men jeg syntes også, at jeg skulle gøre det mere uddybende.

Kapitlerne er opdelt i bøger, så kapitel 1 indeholder retter fra Harry Potter og De vises sten, kapitel 2 indeholder retter fra Harry Potter og Hemmelighedernes kammer osv. Nogle af opskrifterne har titler på engelsk, da det er, hvad de hedder i de engelske bøger; jeg har nemlig også fundet inspiration i de engelsksprogede bøger.

Jeg håber, du ser frem til at modtage bogen, hvis du allerede har købt den; eller at du efter at have set indholdsfortegnelsen simpelthen bliver nødt til at købe dit eget eksemplar af Magiske måltider 😉

Hvis du overvejer at købe bogen, men du ikke er sikker på, om du kan overleve, hvis den ikke bliver trykt, så lad mig gøre dig helt sikker. Bogen vil blive trykt! Der er så mange, der allerede har købt bogen, at vi er kommet over de 100 bøger, der skal til for, at jeg trykker bogen! Det er virkelig fantastisk for mig at gå weekenden i møde med denne glædelige nyhed.

Jeg regner med at lægge en ny opskrift op her på bloggen i næste uge! Hvis det var det, du skulle have været kommet forbi for 🙂

Without further ado: Indholdsfortegnelsen.

   Send article as PDF   

4 kommentarer

 • Julie

  Hej Ditte!

  Tillykke med din nye kogebog. Jeg ville høre, hvordan man kan købe bogen? Kommer man til at kunne købe den i nogle butikker? Det er jo det oplagte julegave-ønske! 😀

  Med venlig hilsen
  Julie

  • Ditte

   Hej Julie
   Mange tak 😀
   Lige nu er der lukket for bestillinger af bogen – hvis interessen for bogen bliver stor nok, kan jeg godt finde på at åbne for bestillinger igen, men pt er interessen ikke det 🙂
   Jeg har sørget for at give Magiske måltider et ISBN-nummer, så hvis boghandlere finder bogen interessant nok, kan den muligvis blive købt i boghandlere på et tidspunkt.

   Hilsen Ditte

 • Anthony McCormick

  Hej Ditte,
  Jeg vil gerne kobe bogen til min datter som bor i Danmark. (Jeg er Irsk og bor i London).

  Jeg har set ovenpaa at du kan ikke saelge nu….er det staedigvaek saadan?

  Mange tak.
  Hej
  Tony McCormick

  • Ditte

   Hej Tony
   Lige nu kan du skrive dig op på en interesse-liste 🙂
   Det betyder ikke, at du vil kunne købe en bog, da jeg kun vil bruge den liste til at se, om der er nok interesserede til, at jeg vil gå i gang med at trykke en ny omgang bøger. Her er linket, hvor du nederst på siden via kontaktformularen kan skrive dig på liste, hvis du er interesseret: http://veganskforalle.dk/magiske-maaltider-kogebog/
   Hilsen Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.