Personligt

Vegansk Kogebog – opdatering

Hej igen!

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, jeg sidst har skrevet… så jeg tænkte en lille opdatering var på sin plads.

Jeg er næsten ved at være færdig med min nye kogebog 🙂 Faktisk vil jeg aflevere de sidste billeder i denne uge (manus blev afleveret i sidste), og så skal der fejres.

Det betyder også, at jeg først i næste uge vil vende tilbage med opskrifter og andre indlæg. Jeg havde ønsket, at jeg kunne have opdateret mindst en gang om ugen i løbet af det her kogebogseventyr… men jeg har simpelthen ikke haft tiden til at lave andet mad end opskrifterne, der skal i bogen.

Så kom endelig igen i næste uge, så vil jeg komme med et par nye lækre og SUNDE opskrifter.

 

   Send article as PDF   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.