Livsstil,  Personligt

Min søndag & en lille opdatering

Så er der igen gået noget tid, jeg sidst skrev noget her. Og det er ikke, fordi jeg ikke har en masse idéer eller lyst! Men livet kommer jo nogle gange “i vejen”… og selv om jeg helst vil udgive et indlæg 2-3 gange ugentligt, så er det ikke helt muligt lige i øjeblikket. Heldigvis er det af nogle rigtig gode grunde, som jeg selvfølgelig skriver mere om.

Så to ting inden vi går videre:

  1. Der vil en gang ugentligt komme 1 nyt indlæg. Nogle gange vil jeg også komme med 2 – så hold øje!

Mit største ønske er det uopnåelige tredje indlæg 😉 Det skal nok komme… det skal nok komme. Men tiden er ikke helt inde til det endnu.

2. Kagebilledet er af banankagen fra min kogebog ‘Vegansk for alle’. Perfekt efter en laaaang cykeltur både til og fra mit nye praktiksted, hvor jeg både nåede at opleve hagl, lidt regn og solvejr. Åh april, du er en mærkelig måned.

Hvis du også gerne vil lave min banankage, der både indeholder muskatnød, ingefær, masser af bananer (selvfølgelig) og chokolade, så er den at finde hos biblioteket, boghandleren og online.


Min lille opdatering

Praktik!

Som jeg skrev i min præsentation af den lækre banankage, så er jeg startet i praktik. Jeg har været så heldig at komme i 2 måneders praktik hos Glostrup-Albertslund produktionsskole på deres SOSU-linje, og kaldet social og sundhed.

Jeg føler mig allerede rigtig godt tilpas, og jeg glæder mig virkelig til at komme rigtig i gang. Jeg startede først i torsdags, så det er jo helt nyt. Men jeg har en god følelse. Et af mine fremtidsønsker er helt klart at arbejde med unge, gerne på produktionsskole. Så det er dejligt at få muligheden – og faktisk få ansvar (min oplevelse har nogle gange været, at praktiksteder ikke vil give ansvar til praktikanten, men det vil faglæreren faktisk gerne – så det gør mig super glad og motiveret!).

Så praktikken tager selvfølgelig noget af den tid, jeg som ledig ellers har haft – hvilket jeg slet ikke vil klage over 😉


Ny Kogebog!

Jep, jeg er så heldig, at jeg skal lave en ny kogebog!

Jeg er virkelig glad og stolt af at kunne præsentere mit nye kogebogseventyr: ‘Vegansk for alle – højtider & festlige dage’.

Kogebogen vil have kapitler med hver af de større højtider og festlige dage, som vi oplever i løbet af året.

Alt fra Fastelavn til Nytår og festlige dage såsom fødselsdag (med fødselsdagskager for hver årstid) og vennemiddage. Det er et utroligt spændende projekt, som jeg gerne vil invitere jer med på. Så om ikke så længe vil jeg lægge billeder op og forhåbentlig lokke dig med nogle lækre madbilleder 😉

Så kogebogen vil også tage noget af min tid – endnu en gang er det slet ikke noget, jeg vil klage over.

Men nu ved du i hvert fald, hvorfor det nok kun vil være 1 (måske 2) indlæg om ugen de næste par måneder.


Min søndag

Jeg elsker at bruge min søndag på to forskellige måder:

Enten så læser jeg en masse, ser en masse tv-serier/film på computeren og hygger mig med mad.

Eller også så går jeg en lang tur i naturen.

Min søndag var det sidste, hvor jeg var ude med min kæreste, hans mor og hund i skoven.

Vi parkerede ved den fineste lille gård, hvor der var de sødeste islændinge. Er der noget, som jeg elsker og kan blive helt barnlig omkring, så er det heste og ponyer… og får.

Jeg elsker alle slags dyr, men heste/ponyer får den gamle hestepige op i mig.

Blomster! Aaaah, skoven er helt fantastisk om foråret med alle de fine blomster, som dækker hele jordbunden.

Det er så magisk, og jeg kommer altid til at tænke på eventyr, når solens stråler rammer helt bestemt på blomsterne.

Prøv lige at se hvor fantastisk den træstamme er! Det er seriøst noget fra et eventyr.

Denne fyrretræsskov er også hentet lige fra et eventyr!

Solen skinnede så dejligt og varmt, så både jeg og min kærestes mor blev nødt til at stoppe op og bare nyde det.

Og så kom haglvejret 😉

Det her var lige i starten af de par haglbyger, vi oplevede i løbet af vores skovtur. Kort tid efter åbnede sluserne sig, og det haglede og haglede og haglede, så skovbunden næsten helt blev dækket. Og som april selvfølgelig godt kan lide det, så kom solen igen frem kort tid efter.

Det sidste billede fra vores skovtur af den fineste lille å.

Hvordan kan du bedst lide af bruge din søndag?

   Send article as PDF   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.