Højtider,  Livsstil

Jul på Vegansk for alle

Jul.

Jeg er en rigtig højtidsperson. Med det mener jeg, at jeg simpelthen lever for højtider – om det er danske, amerikanske eller fra et helt tredje land. Når jeg får muligheden for at fejre, have samvær med dejlige mennesker og lave/spise en masse lækker mad, så bliver jeg glad helt ind til sjælen. Derfor betyder højtider og særligt julen noget helt specielt for mig.

Julen giver for mig en periode med ro. Det bliver hurtigt mørkt, og ofte kan man enten føle, at dagene suser eller slæber sig afsted. Men jeg har opdaget ved at tage højtiderne til mig og fejre dem, at dagene og dermed året får mere indhold.

Hver dag i december tænder jeg lys: en masse stearinlys, kalenderlyset, adventlysene og lyskæden.

Jeg lytter til julemusik hver dag – hvilket kan drive andre mennesker til vanvid.

Jeg har min julekalender. Og nej, den er ikke sund eller noget. Jeg er et rigtig barn indeni, og jeg skal derfor hvert år have en vegansk “mælke”chokoladekalender.

Hver advent er dømt til bagedag.

Hver dag i december er på trods af en ellers stressende hverdag (især med bachelor!!) fyldt med ro.


Og så fik jeg to tidlige julegaver i år, da jeg for ikke så lang tid siden blev kontaktet af to fantastiske kvinder!

Cathrine fra Cathrineyoga som var interesseret i et par af mine opskrifter på hendes hjemmeside, imens hun er i Indien for at tageyogalæreruddannelsen! (Gid det var mig). Og det er selvfølgelig noget, jeg er interesseret i.

Så imens Cathrine er i Indien, vil hun skrive om hendes oplevelser, og jeg sammen med andre bloggere vil få delt vores opskrifter. Fantastisk mulighed!

Jeg vil dele 2 juleopskrifter – begge opskrifter vil blive udgivet her på siden, når de er blevet udgivet på Cathrines.


Isabelle fra life&yoga spurgte, om jeg var interesseret i at deltage i hendes julekalender. Jeg blev helt overrasket – men på den fantastiske måde! Så jeg har selvfølgelig sagt ja til at være med – jeg vil både give 2 af mine kogebøger og 2 juleopskrifter.

Er du ikke helt sikker på, om du vil have muligheden for gratis at vinde skønne gaver og få en masse dejlig inspiration, tips og opskrifter? 😉

Måske kan jeg lokke endnu mere med, at Isabelle med julekalenderen er med til at støtte Mødrehjælpens juleindsamling!


Besøg begge hjemmesider og bliv inspireret!

   Send article as PDF   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.