
Vegansk Halloween: Mumie pølser
Der er 4 dage til Halloween! Så nu er det tid til mumie pølser for rigtigt at skabe den rette stemning.
Ih, hvor jeg glæder mig. For ikke nok med at jeg skal fejre en af mine absolut yndlingshøjtider, så er det også afslutningen på et helt fantastisk forløb med Magiske måltider, som er gået langt over forventning (og forhåbninger!).
Jeg glæder mig til at smække benene op i sofaen, sætte et par gyserfilm på og guffe alle mulige uhyggelige, men lækre, mad, snacks og søde sager i mig. I går udgav jeg min opdaterede veganske Halloween guide, som du også kan finde lige HER.
Nå, men det er tid til en hurtig, lækker snack, der er hurtig spist 😉
Mumie pølser, 6 stk
6 veganske pølser
ca. 150 g butterdej
Ketchup
Forvarm ovnen til 200 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir.
Hvis du bruger frosne pølser og butterdej, skal det tø op i 20 minutter.
Skær butterdejen i ½-1 cm tykke strimler. Skær gerne på det lange led, så du har så lange strimler som muligt.
Brug 2-3 strimler butterdej pr. pølse.
Vikl butterdejen rundt om pølserne, så det ligner, at de er pakket ind ligesom mumier 🙂
Placer på bagepladen og bag midt i ovnen i ca. 20 minutter. Butterdejen skal være gylden og sprød.
Brug ketchup eller sriracha til at lave øjne på mumierne.
Server med ketchup og nyd din lidt uhyggelige snack.
Og ja, de gnægger!


En kommentar
Pingback: