Morgenmad,  Opskrifter,  Sødt

Vegansk Morgenmad: Belgiske vafler m. kanel

Nu er jeg og kæresten gået ind i en ny periode med luksus morgenmad: vafler!

Vi havde lige en periode med arme riddere/french toast, og nu er den periode skubbet til side for at give plads til en masse vafler. Mmmmm…

Så her er mit bud på en mere eller mindre basis-vaffel opskrift, hvor der kan tilføjes og fjernes ingredienser, så man ender med sin helt egen yndlingsvaffel.

Det er også en dejlig hurtig opskrift, som kun tager omkring 15-20 minutter fra at du pisker de første ingredienser sammen, til de sidste vafler placeres på tallerkenen.


Og så vil jeg bare lige sige: Jeg bliver glad, når jeg læser beskeder/kommentarer fra jer, som følger med her på Vegansk for Alle! Det er så dejligt at læse, hvad I tænker, når I har spørgsmål, og når I bare gerne vil dele noget <3

Du er altid velkommen til at skrive en kommentar (eller flere) eller sende en privatbesked til mig (eller flere) 😉 Det giver mig i hvert fald en følelse af fællesskab, som jeg bliver så glad af.

Så hvis du har spørgsmål, en kommentar, en tanke, en idé eller noget helt femte, så vil jeg da rigtig gerne læse det, skrive sammen med dig om det og endda gøre det til en del af Vegansk for Alle.


Veganske Belgiske Vafler m. kanel, 8 stk

1 dåse kokosmælk (400 gram)

½ dl vand

2 tsk vaniljesukker

1 tsk kanel

½ tsk salt

60 g sukker

195 g hvedemel

2 tsk bagepulver


Pisk alle ingredienser, undtagen hvedemel og bagepulver, sammen i en skål.

Varm vaffeljernet op.

Pisk hvedemel og bagepulver i.

Følg fremgangsmåden for dit vaffeljern. Hvis du har et slip-let vaffeljern, behøver du kun at smøre overfladerne med lidt plantesmør, hvis vaflerne hænger fast.

Ta-daaaa! Så er der vafler til folket 🙂


Pssst…
Jeg har brugt et belgisk vaffeljern, så hvis du bruger et “almindeligt” vaffeljern, så vil du nok ende med flere vafler. Meeeen det har jeg ikke testet endnu.

Hvis du gerne vil have sprøde vafler, så lad dem køle af på en rist.

   Send article as PDF   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.