
Vegansk Halloween: Spicy græskarkerner
Er du klar til uhygge i morgen?
Det er jeg!
Min plan er at udhule endnu et græskar (og selvfølgelig bage, mose og derefter fryse al det lækre græskarkød), se en masse gyserfilm, spise lækker mad og selvfølgelig også spicy græskarkerner, som du også vil få opskriften på.
Jeg elsker Halloween. Det har jeg gjort siden, jeg var omkring 11-12 år. Alt ved Halloween er lige noget for mig: uhyggen, gyserfilm, græskar, græskarhoveder, søde sager, salte snacks, lækker efterårsmad, mørket – og jeg kan blive ved.
Nok om det! Du er her vel for at få en opskrift på sprøde, salte og spicy græskarkerner og ikke en masse om mig, og hvorfor Halloween bare er perfekt.
Spicy græskarkerner, 1-2 personer
2 håndfulde græskarkerner
½-1 medium-stærk chili – finthakket
lidt salt
lidt olivenolie
Kom græskarkernerne på en pande og rist dem ved medium-høj varme.
Når de begynder at poppe, tilføjes de resterende ingredienser.
Rør godt rundt. Når græskarkernerne får lidt farve, slukkes for varmen.
Lad dem køle lidt af, ca. 5 minutter – nyd dem!

