Højtider,  Opskrifter,  Snack,  Tilbehør

Vegansk Halloween: Spicy græskarkerner

Er du klar til uhygge i morgen?

Det er jeg!

Min plan er at udhule endnu et græskar (og selvfølgelig bage, mose og derefter fryse al det lækre græskarkød), se en masse gyserfilm, spise lækker mad og selvfølgelig også spicy græskarkerner, som du også vil få opskriften på.

Jeg elsker Halloween. Det har jeg gjort siden, jeg var omkring 11-12 år. Alt ved Halloween er lige noget for mig: uhyggen, gyserfilm, græskar, græskarhoveder, søde sager, salte snacks, lækker efterårsmad, mørket – og jeg kan blive ved.

Nok om det! Du er her vel for at få en opskrift på sprøde, salte og spicy græskarkerner og ikke en masse om mig, og hvorfor Halloween bare er perfekt.


Spicy græskarkerner, 1-2 personer

2 håndfulde græskarkerner

½-1 medium-stærk chili – finthakket

lidt salt

lidt olivenolie


Kom græskarkernerne på en pande og rist dem ved medium-høj varme.

Når de begynder at poppe, tilføjes de resterende ingredienser.

Rør godt rundt. Når græskarkernerne får lidt farve, slukkes for varmen.

Lad dem køle lidt af, ca. 5 minutter – nyd dem!

graeskarkerner-2

   Send article as PDF   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.